• Apunanne surun hetkellä

 • Anu Kähkönen

  Anu vastaa Turun toimiston asiakaspalvelusta ja organisoi Turussa ja lähikunnissa tapahtuvat hautausjärjestelyt. Hänellä on kokemusta hoito- ja kampaamoalalta ihmisläheisestä asiakaspalvelusta. Anu on tottunut kohtaamaan ihmisen silloinkin, kun hänellä on meneillään haastava elämäntilanne. Tavoitteena on auttaa ja helpottaa järjestelyjä niin, että hautajaiset saadaan toteutettua toiveiden mukaisesti.

  Anun tavoittaa numerosta 010-7787747 tai turunhautaustoimisto@bieder.fi

 • Jussi Rasa

  Omistaja, yrittäjä, MBA (Aalto Yliopisto), restonomi

  Jussi vastaa hautaustoimiston päivittäistoiminnasta. Hänellä on yli neljäntoista vuoden kokemus hautaustoiminnasta sekä pitkä kokemus korkean tason asiakaspalvelusta majoitus- ja ravitsemisalalla.  Toimitusjohtaja Jussin intohimona on yrityksen toiminnan ja sen palvelujen laadun jatkuva parantaminen. 

  Jussin tavoittaa numerosta 010 778 7773 tai jussi.rasa@bieder.fi

 • Juha Kumara

  Omistaja, yrittäjä

  Juha on työuransa aikana työskennellyt usean palveluyrityksen johtotehtävissä. Hänen työkokemuksessaan yhdistyvät laadukas asiakaslähtöinen toiminta ja innovatiivisuus. Juhan omistamat DataFlora Kukkavälitys ja Bieder Kukkakaupat tuovat toiminnalle merkittäviä synergiaetuja ja resursseja. Juha haluaa kehittää hautaustoimintaa nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi hienoja suomalaisia hautausperinteitä kunnioittaen. 

  Juhan tavoittaa parhaiten numerosta 010 778 7784

 • Sari Harju

  Sari vastaa pääasiassa pääkaupunkiseudun hautausjärjestelyistä. Sarin tavoittaa numerosta 010-7787777 ja hautaustoimisto@bieder.fi