• Hautaustoimisto Bieder on sananmukaisesti täyden palvelu hautaustoimisto. Hautaustoimisto Biederin juuret ulottuvat vuoteen 2005, jolloin Jussi Rasa aloitti toiminnan hautausalalla tuomalla maahan itse suunnittelemiaan Puolassa valmistettuja tammiarkkuja. Vuonna 2007 Jussin perustama Pääkaupunkiseudun Hautauspalvelu aloitti ensimmäisenä hautaustoimistona Suomessa asiakkaiden palvelemisen verkkosivuillaan.

  Pääkaupunkiseudun Hautauspalvelu ja kukkakauppa Bieder perustivat keväällä 2013 yhteisen yrityksen, joka aloitti palvelemalla pääkaupunkiseudun ja käytännössä koko Uudenmaan alueen asiakkaita nimellä Hautaustoimisto Bieder. Alusta alkaen Hautaustoimisto Biederin tavoitteena on ollut tarjota asiakkailleen parasta palvelua nykyaikaisin menetelmin.

  Näiltä sivuilta palvelumme ovat saatavillanne 24 tuntia vuorokaudessa paikasta riippumatta. Valikoimaamme kuuluvat arkut ja uurnat täyttävät Suomen Hautaustoiminnan keskusliitto ry:n niille asettamat laatusuositukset. Palvelumme tuotetaan aina hautausalan ammattilaisten toimesta ja vain siihen tarkoitetulla erikoiskalustolla. Noudatamme hautausalan eurooppalaisen keskusjärjestön EFFS:n (European Federation of Funeral Services) ammattisääntöjä ja -etiikkaa.

 • Mitä hautaustoimisto Bieder tarjoaa Turussa

  Turun hautaustoimistorintamalla tilanne on hyvin samankaltainen kuin aloittaessamme toimintaamme pääkaupunkiseudulla. Alueella toimii useita pitkät perinteet omaavia hautaustoimistoja, joiden toimintatapaan ei kuulu ilmoittaa julkisesti tuotteiden ja palveluiden hintoja. Kokemuksemme mukaan tämä tarkoittaa useimmiten asiakkaille korkeita hintoja ja piilokustannuksia.

  Hautaustoimisto Biederin tapa toimia on avoin hinnoittelu ilman piilotettuja lisäkustannuksia. Kerromme toiminnastamme ja tuotteistamme näillä sivuilla. Puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä saatte lisätietoa ja apua hautajaisten järjestämiseen. Turun hautaustoimistomme puhelinpalvelu palvelee Teitä arkisin klo 8:00 - 20:00 numerossa 010 - 778 7747. 

 • Missiomme

  Missiomme on helpottaa merkittävästi vainajan ja omaisten toiveiden mukaisten hautajaisten järjestämistä sekä lisätä hautajaisiin liittyvien kustannusten ennakoitavuutta.

 • Visiomme

  Visionamme on olla edistyksellinen, avoin, helposti lähestyttävä ja johtava yksityinen hautaustoimisto niillä maantieteellisillä alueilla, joilla palveluja asiakkaillemme tarjoamme.

 • Arvomme

  Luotettavuus, avoimuus, tasapuolisuus, nykyaikaisuus, rehellisyys